Lid worden

We gaan in de eerste instantie niet met leden werken. In het begin is alles zo pril en kwetsbaar dat we zelf de touwtjes in handen willen houden. We hebben met afgrijzen naar de perikelen rond de LPF gekeken maar we maken ons niet de illusie dat wij alles wel in goede banen hadden kunnen leiden. De politiek trekt nou eenmaal mensen met een groot ego en een grote mond en voor je het weet zit je met teveel kapiteins op een heel klein schip. Dat zien we trouwens nu weer met de 50+ Partij. Een jonge, snelgroeiende partij is inherent instabiel.

Mochten we ooit tot een grote of belangrijke partij uitgroeien dan kunnen we het altijd nog overwegen om een gewone structuur aan te nemen, maar om te beginnen willen wij met sympathisanten en donateurs werken.

Sympathisanten kunnen de nieuwsbrief krijgen en ze worden meegerekend in onze ramingen van succes. Ook hopen we onder sympathisanten veel vrijwilligers te vinden.

Administratie Sympathisanten

Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
E-mail:
Nieuwsbrief wel/ niet:

Om je op te geven als sympathisant, stuur een e-mail met deze informatie naar: bestuur@humanistischepartij.nl of bel met: 00 44 78 3537 6051.

Om zich als vrijwilliger of donateur aan te melden kunt u bellen met Peter van Roekel op 0044 78 3537 6051.